Pass och ID-märkning

Att skaffa pass och ID-märkning för dina husdjur, inklusive hundar, katter och kaniner, är avgörande för att säkerställa deras trygghet och säkerhet. En populär metod för ID-märkning är användningen av mini-chip.

Mer om ID-märkning hos Vetvet

Vaccination

Pass och ID-märkning för hundar, katter och kaniner: Mini-chip för trygghet och säkerhet

Att skaffa pass och ID-märkning för dina husdjur, inklusive hundar, katter och kaniner, är avgörande för att säkerställa deras trygghet och säkerhet. En populär metod för ID-märkning är användningen av mini-chip.

Mini-chip: En permanent identifieringsteknik

Mini-chip är en liten mikrochip som innehåller unik identifieringsinformation för ditt husdjur. Den placeras under huden och kan enkelt avläsas med hjälp av en speciell läsare hos veterinären eller på djurhem. Mini-chip är permanent och kan ge viktig information om ditt husdjur om det skulle gå vilse eller bli borttaget.

Fördelarna med pass och ID-märkning: Återförening och säkerhet

Genom att skaffa pass och ID-märkning för dina husdjur ger du dem en ökad chans att återförenas med dig om de skulle gå vilse eller försvinna. Om ditt husdjur hittas kan ID-märkningen, inklusive mini-chip, hjälpa till att identifiera ägaren och underlätta en snabb och säker återförening. Detta är särskilt viktigt vid resor eller områden med högre risk för bortsprungna djur.

Enkel och smärtfri process

Att få pass och ID-märkning med mini-chip för ditt husdjur är en relativt enkel och smärtfri process. Veterinären placerar mini-chipet under huden med en injektion, vilket vanligtvis inte orsakar någon betydande smärta eller obehag för ditt husdjur. Du kan också enkelt uppdatera dina kontaktuppgifter kopplade till ID-märkningen om du skulle flytta eller ändra telefonnummer.

Säkerhet och trygghet för dina husdjur

Pass och ID-märkning med mini-chip är ett värdefullt verktyg för att ge säkerhet och trygghet för dina husdjur. Oavsett om du tar med dem på resor eller bara vill ha extra skydd i händelse av att de skulle gå vilse, ger ID-märkning en pålitlig metod för att identifiera och återförena dig med ditt älskade husdjur.

Att skaffa pass och ID-märkning med mini-chip för dina husdjur är ett viktigt steg för att säkerställa deras säkerhet och underlätta återförening om de skulle gå vilse. Kom ihåg att rådgöra med din veterinär för att få mer information och genomföra pass- och ID-märkningsprocessen på ett korrekt och effektivt sätt.

Tips och råd inför ditt besök hos Vetvet

Journal

Har ditt djur en sjukdomshistoria? Då kanske det är bäst att du bokar en konsultation innan vi påbörjar eventuell behandling.

Prover och labresultat

I de fall vi behöver skicka vidare resultat gör vi det i samråd med dig som djurägare.

Frågor och svar

Kontakta oss via telefon eller mail om du har allmänna frågor och djurvård och djurtandvård.

När du behöver djurvård i Åkersberga

Telefon

Öppettider

Måndag-Fredag
kl 9:00-18:00

(Lördagar och söndagar öppet efter överenskommelse)

Adress

Storängsvägen 7 a
18431 Åkersberga