Provtagning

Blodprovtagning inför sövning med narkos. Vi har fullt ut den senaste lab utrustningen för att analysera det mesta på kliniken. Urinprovet är viktigt och underlättar diagnos på olika sjukdomar. Vi har avancerat mikroskop och urinprovsapparat för analys.

Mer om provtagning hos Vetvet

Undersökningsdags

Blodprovtagning inför sövning med narkos: Avancerad labutrustning för noggrann analys

När ditt djur ska genomgå en sövning med narkos är det viktigt att ta blodprov för att säkerställa deras hälsa och för att bedöma deras lämplighet för ingreppet. Vi på Vetvet är utrustade med det senaste inom labutrustning för att genomföra noggranna analyser.

Fullt utrustat lab för blodprovtagning och analys

Vi har investerat i moderna och högkvalitativa laboratorieinstrument för att kunna genomföra blodprovtagning och analyser på plats. Detta möjliggör snabba och tillförlitliga resultat, vilket är avgörande för att fatta informerade beslut om ditt djurs hälsa och säkerhet inför sövningen. Vår avancerade labutrustning gör det möjligt för oss att undersöka olika blodparametrar och identifiera eventuella avvikelser eller underliggande sjukdomar.

Urinprov: En värdefull diagnostisk metod

Urinprovet är en viktig diagnostisk metod som kan ge värdefull information om ditt djurs hälsa. Det kan hjälpa till att identifiera eventuella avvikelser, infektioner eller obalanser i kroppen. För att underlätta diagnosen och få en noggrann bedömning av urinprovet använder vi avancerad mikroskopisk teknik och specialiserade urinprovapparater. Detta möjliggör en detaljerad analys av urinsedimentet och hjälper till att upptäcka potentiella sjukdomar eller störningar i urinvägarna eller njurarna.

Fördelarna med vår avancerade labutrustning

Genom att ha fullt utrustad labutrustning på plats kan vi erbjuda flera fördelar för våra patienter och deras ägare. Snabba och tillförlitliga resultat bidrar till att fatta beslut om lämplig vård och behandling. Vi kan identifiera eventuella hälsoproblem i ett tidigt skede och vidta åtgärder för att förhindra att de blir allvarliga. Dessutom möjliggör vår avancerade labutrustning en mer komplett och omfattande diagnos, vilket leder till mer precisa behandlingsmetoder och bättre resultat för ditt djur.

Kom ihåg att vårt engagerade team av veterinärer och tekniker finns här för att ge ditt djur den bästa möjliga vården. Vi strävar efter att använda den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa noggranna analyser och diagnostik.

Tips och råd inför ditt besök hos Vetvet

Journal

Har ditt djur en sjukdomshistoria? Då kanske det är bäst att du bokar en konsultation innan vi påbörjar eventuell behandling.

Prover och labresultat

I de fall vi behöver skicka vidare resultat gör vi det i samråd med dig som djurägare.

Frågor och svar

Kontakta oss via telefon eller mail om du har allmänna frågor och djurvård och djurtandvård.

När du behöver djurvård i Åkersberga

Telefon

Öppettider

Måndag-Fredag
kl 9:00-18:00

(Lördagar och söndagar öppet efter överenskommelse)

Adress

Storängsvägen 7 a
18431 Åkersberga