Avlivning

Sista stunden är att ta det svåra beslutet att låta din bästa vän få somna in. Vi har full förståelse att det är jobbigt men vi hjälper er för att känna trygghet. 

Mer om avlivning hos Vetvet

Undersökningsdags

Avlivning: Den sista stunden med din älskade vän

Att ta beslutet att låta din bästa vän somna in är en av de svåraste stunderna i livet. Vi på Vetvet förstår den känslomässiga utmaningen och finns här för att stödja er genom hela processen.

Sista stunden: En smärtfri och fridfull övergång

Vi strävar efter att erbjuda en sista stund som är så smärtfri och fridfull som möjligt för ditt älskade djur. Expertkunskap och erfarenhet inom avlivning. Vi ser till att din vän behandlas med respekt, medkänsla och omsorg under hela proceduren.

Förståelse och stöd under svåra beslut

Vi är medvetna om att det är ett oerhört svårt beslut att ta att låta din älskade vän gå. Vi strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö för både dig och ditt djur under hela processen. Vi finns här för att lyssna på dina frågor, ge dig all nödvändig information och ge dig den tid och utrymme du behöver för att fatta det beslut som känns bäst för din älskade vän.

Individuellt anpassad vård och hantering av sista stunden

Vi förstår att varje djur och deras ägare är unika, och vi anpassar vår vård och hantering av sista stunden efter era behov och önskemål. Vi kan erbjuda olika alternativ, som att vara närvarande vid din sida under hela proceduren eller ge er tid att säga adjö i en privat och lugn miljö. Vi är här för att stödja er genom hela processen och se till att ni känner er så bekväma och trygga som möjligt.

Kom ihåg att vi är här för att ge er stöd och hjälp under den svåra stunden av avlivning. Vi sätter djurens välbefinnande och era behov i fokus och strävar efter att erbjuda en känslomässigt professionell och respektfull upplevelse för er och er älskade vän. Ni kan lita på att vi tar hand om er och står vid er sida genom hela processen.

Tips och råd inför ditt besök hos Vetvet

Journal

Har ditt djur en sjukdomshistoria? Då kanske det är bäst att du bokar en konsultation innan vi påbörjar eventuell behandling.

Prover och labresultat

I de fall vi behöver skicka vidare resultat gör vi det i samråd med dig som djurägare.

Frågor och svar

Kontakta oss via telefon eller mail om du har allmänna frågor och djurvård och djurtandvård.

När du behöver djurvård i Åkersberga

Telefon

Öppettider

Måndag-Fredag
kl 9:00-18:00

(Lördagar och söndagar öppet efter överenskommelse)

Adress

Storängsvägen 7 a
18431 Åkersberga