Veterinär

Vi har öppet hela sommaren 2024

Välkommen till veterinär Vetvet Djurklinik, din pålitliga veterinär i Åkersberga, Stockholm och Storstockholm. Vi är en fullservice-djurklinik dedikerad till att ge dina husdjur den bästa vård och omsorg de förtjänar. Med vår erfarna veterinär och moderna faciliteter strävar vi efter att upprätthålla höga standarder för djurhälsa och välmående.

Alla djur i trygga händer

Hos veterinär Vetvet Djurklinik tar vi emot alla slags husdjur, inklusive hundar, katter, kaniner, marsvin och andra smådjur. Oavsett om ditt husdjur behöver en rutinundersökning, vaccinationsprogram, akutvård eller kirurgisk ingrepp, kan du lita på att vi kommer att ge dem den bästa möjliga vård.

Erfaren veterinär

Vår veterinär är kvalificerad och erfarna som brinner för djurhälsa och välbefinnande. Vi är välutrustade för att hantera allt från enklare hälsoproblem till mer komplexa medicinska utmaningar. Vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste forskningen och tekniken inom veterinärmedicin för att kunna erbjuda innovativa och effektiva behandlingar för dina husdjur.

Personlig och individanpassad vård

Vi förstår att varje djur är unikt och förtjänar individanpassad vård. Vi tar oss tid att lyssna på dig som ägare och förstå din husdjurs behov och beteende. Genom att skapa en personlig och trygg miljö strävar vi efter att skapa en positiv upplevelse för både dig och ditt husdjur.

Veterinär i Åkersberga och Storstockholm

Som veterinär i Åkersberga välkomnar vi inte bara invånare i området, utan även husdjursägare från hela Storstockholm. Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster till ett brett geografiskt område och vi strävar efter att vara det självklara valet för husdjursvård i regionen.

Kontakta oss för att boka tid

Vi rekommenderar att du ringer in och bokar tid för att säkerställa att du och ditt husdjur får den uppmärksamhet och tid ni förtjänar. Genom att boka tid kan vi förbereda oss och säkerställa att vi har tillräckligt med resurser och personal för att möta dina behov på bästa möjliga sätt.

Hos veterinär Vetvet Djurklinik är vi stolta över att erbjuda omfattande djurvård av högsta kvalitet i Åkersberga, Stockholm och Storstockholm. Kontakta oss idag för att boka tid eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att ta hand om ditt älskade husdjur och ge dem den bästa vården.

Veterinär på Vetvet
På grönbetet
Liten hund
Vill åka nu
Dags för tandkoll
Dags för koll

Om Vetvet och
veterinär Ahood

Ahood veterinär

Vetvet Djurklinik – Din pålitliga partner för djurvård i Åkersberga och Stockholm

Mitt namn är Ahood, ägare till Vetvet Djurklinik AB och veterinär på kliniken. Med flera års erfarenhet från djursjukhuset Strömsholm och olika smådjurskliniker i Stockholmsområdet har jag arbetat inom veterinärmedicin, även som konsult i Vallentuna, Västerhaninge, Bålsta och Nacka.

Jag har genomgått kurser inom odontologi steg 1, 2 och även Accessia-kurser, som har fördjupat mina kunskaper inom tandvård och odontologiska behandlingar för djur. Utöver detta har jag även deltagit i kurser inriktade på avancerad kirurgi, anestesi, röntgen och ultraljud, samt kurser specifikt inriktade på vård av kaniner och gnagare, och andra relevanta områden inom veterinärvården. Mitt främsta intresse är att hjälpa djur att återfå sin hälsa och välmående.

Det har alltid varit min dröm att driva en egen klinik, och efter år av ökande efterfrågan från samhället tog jag sommaren 2023 beslutet att öppna Vetvet Djurklinik i Åkersberga. Här erbjuder vi högkvalitativ vård i den nyrenoverade kliniken, och vår målsättning är att vara din pålitliga partner för ditt djurs välbefinnande.

Tack för förtroendet!

Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster inom djurtandvård för hundar i alla åldrar och raser. Från förebyggande tandvård och rutinmässiga kontroller till avancerade tandbehandlingar och kirurgi, kan du lita på att ditt husdjur får den bästa tandvården möjligt. Vi använder den senaste utrustningen och följer bästa praxis för att säkerställa optimala resultat och komfort för dina kära hundar.

Vetvet finns i ny fräsch lokal, lätt att hitta, nära Åkersberga centrum med gott om parkeringsplatser med gratis 2 timmar med P skiva.

Vetvet Djurklinik AB öppettider

Måndag-Fredag kl 9:00-18:00
(Lördagar och söndagar öppet efter överenskommelse)

Storängsvägen 7a
18431 Åkersberga

På grönbetet
Liten hund
Vill åka nu
Dags för tandkoll
Dags för koll

Våra tjänster

Vaccination

Pass

Besiktning

Avlivning

Blodprov

Urinprov

Ultraljud

Röntgen

HD/ED röntgen

Djurtandvård

Kirurgi

Direktreglering

Hembesök

När du behöver djurvård i Åkersberga

Telefon

Öppettider

Måndag-Fredag
kl 9:00-18:00

(Lördagar och söndagar öppet efter överenskommelse)

Adress

Storängsvägen 7 a
18431 Åkersberga